Diensten

De Bont Groep uit Breda is als ingenieursbureau van a tot z betrokken bij het plannen, verbouwen en uiteindelijk opleveren van panden. Wij hebben onder andere een specialisme opgebouwd in de retailbranche. Met ons betrokken team zorgen wij ervoor dat alle facetten van de bouw soepel verlopen. In dit werk is flexibiliteit en snel schakelen heel belangrijk. Uiteindelijk streven we er samen naar dat de werkzaamheden voor de geplande openingsdatum zijn afgerond. Wij werken onder andere voor verschillende grote retailers en zijn actief in de woningbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast maken we 3D-laserscans om gebouwen nauwkeurig in kaart te brengen.

Retail

Dankzij onze jarenlange ervaring in de retailbranche weten we precies wat er komt kijken bij het bouwen en verbouwen van winkels en restaurants. We starten altijd met inmeten en schetsen. Nadat alle plannen definitief zijn zorgen wij voor de begeleiding van het bouwproces. Van oorsprong is De Bont een architectenbureau. Onze eigen architecten en tekenaars gaan, eventueel met jullie eigen architect, aan de slag met het maken van een schetsplan en werktekeningen. In de tussentijd begeleiden we onze opdrachtgevers bij het onderhouden van alle contacten met betrokken partijen. Goede communicatie is tijdens het gehele proces essentieel. Er doen zich vaak onverwachte problemen voor tijdens de bouw, soms op de gekste momenten. Dat is voor ons geen probleem, voor elk vraagstuk is een oplossing.

3D-laserscannen

Het 3D scannen van gebouwen is inmiddels heel gebruikelijk. Met onze hoogwaardige scanapparatuur meten we elk gebouw tot in detail in. Van woonhuizen tot winkelpanden, horeca en gemeentelijke panden. Vanwege de snelheid en nauwkeurigheid is er steeds meer vraag naar het 3D-laserscannen van gebouwen. Lees hier meer over het 3D-laserscannen van gebouwen.

Afspraak is afspraak

Bij ons is afspraak ook echt afspraak. We leggen duidelijk met elkaar vast welke werkzaamheden er verricht worden en stemmen de planning af. Natuurlijk sturen we bij waar nodig. Het leveren van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat staat voorop.