Nieuwe website De Bont Groep

Welkom op de nieuwe website van De Bont Groep!

Wij zijn trots op onze nieuwe site, die voor ons meteen de start markeert van een nieuw tijdperk. Vanaf heden treden wij namelijk naar buiten als ‘De Bont Groep’. Onze specialismen in architectuur, 3D-laserscannen en retail zijn uiteraard gebleven. Op deze nieuwe website laten we graag zien waar wij trots op zijn: onze werkwijze, onze mensen en de opgeleverde projecten. Neem gerust een kijkje op alle pagina’s.

Van idee tot uitvoering

We zijn ooit begonnen als architectenbureau, maar doen tegenwoordig veel meer. Ingenieursbureau De Bont Groep neemt de volledige bouw- en verbouw van panden op zich. Kwaliteit leveren, snel schakelen en flexibel handelen vinden wij belangrijk. Je kunt bij ons terecht van idee tot uitvoering. Het inmeten van panden, het eventueel maken van een 3D-laserscan en de begeleiding van de uiteindelijke (ver)bouw: we doen het allemaal.

Zeggen waar het op staat

Deze nieuwe website past perfect bij ons bedrijf: geen overbodige informatie, we zeggen waar het op staat en laten zien waar we trots op zijn. Zonder onszelf op de borst te kloppen, want dat doen we niet graag. De vaste klanten van De Bont Groep weten ons keer op keer te vinden en wat ons betreft is dat het mooiste compliment voor het geleverde resultaat.

 

Neem contact op

<< Terug